English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Aveti probleme cu colesterolul? Uitati de medic! Mancati fulgi crocanti cu ovaz. Numai de la Nestle!

08/06/2017 20:42

„Cum pot contribui delicioasele cereale Cheerios cu fulgi crocanti de ovaz sa reduca colesterolul? Totul se datoreaza beta-glucanului din ovaz. Beta-glucanul din ovaz este un tip de fibra solubila responsabila de reducerea colesterolului, iar cerealele Nestlé Cheerios Oats contin o cantitate semnificativa de fulgi de ovaz integral. Asadar, adauga o punga de Cheerios Oats in caruciorul tau de cumparaturi cand treci pe la raftul de cereale, ca parte a unei alimentatii echilibrate”.

 

Mesajul de fata face parte din recenta campanie de promovare pentru cerealele Cheerios Oats, campanie derulata de Nestlé Romania. O abordare indrazneata, ce tinde sa intre in contradictie cu legislatia europeana. Mai precis cu prevederile Regulamentului (UE) 1169/2011 care arata ca informatiile referitoare la produsele alimentare nu trebuie sa induca in eroare consumatorul, astfel:

  • Sa nu se atribuie efecte sau proprietati pe care produsul alimentar nu le are;
  • Sa nu se sugereaze ca produsul poseda caracteristici speciale;
  • Sa nu se sugereaze (printr-o imagine sau descriere) prezenta unui ingredient care, de fapt, a fost inlocuit;
  • Sa nu se atribuie produsului proprietati de prevenire, tratament sau vindecare a unei boli umane, nu se evoca astfel de proprietati.

 

Nota brandprivat.ro – Cerealele Cheerios Oats sunt listate atat in marile magazine cat si in unitatile reprezentative din comertul traditional, articolele avand imprimat pe ambalajul frontal mesajul: „Contribuie la reducerea colesterolului”.

 

 


Toate actualitatile