English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor admite eroarea de interpretare a termenului “Traditional” si dispune ridicarea masurii de oprire temporara de la comercializare pentru gama de vinuri Jidvei Traditional

30/01/2019 20:42

In urma articolului nostru Jidvei in vizorul A.N.P.C., articol publicat pe pagina brandprivat in data de 28 ianuarie 2019, am primit in cursul acestei zile urmatoarele precizari din partea companiei Jidvei:

 

Tinand cont de faptul ca atat titlul acestuia, cat si informatiile prezentate in cadrul articolului au la baza o eroare de interpretare a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, va trimitem atasate adresa comunicata de ANPC cu nr. 499 din data de 18 ianuarie 2019, prin care Autoritatea admite eroarea de interpretare a termenului “Traditional” si dispune ridicarea masurii de oprire temporara de la comercializare pentru produsele mentionate, si adresa cu nr. 222017/11.01.2019 a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Durabile care, in urma interpretarii dispozitiilor normative in vigoare, respectiv, Legea nr. 164/2015 a viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole, HG nr. 512/ 2016 de aprobare a Normelor Metodologice de aplicare a Legii viei si vinului in sistemul organizarii comune a pietei vitivinicole nr. 164/2015, ordinul OMADR nr. 724/2013 privind atestarea produselor traditionale, admite ca este “permisa utilizarea termenului “Traditional” ca mentiune facultativa din sistemul de etichetare a vinurilor”.

Totodata, facem precizarea ca marca “Traditional” este marca inregistrata Jidvei, asa cum reiese din Certificatele de Inregistrare a Marcii emise de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, documente pe care le regasiti incluse in adresa ANPC nr. 499/18.01.2019 la care faceam trimitere in randurile de mai sus si care este atasata acestui e-mail.

 

Nota brandprivat.ro - Adresa ANPC nr. 499/18.01.2019 precum si Certificatele de Inregistrare a Marcii emise de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci pot fi citite aici.

 

 

 

 


Toate actualitatile