English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Auchan: uite promotia, nu e promotia!

06/07/2017 20:42

Reducere, mare reducere la Auchan. Plus o plasare pe masura, cu capat de raft dedicat. Mai rar asa o desfasurare de forte pentru un amarat lac de unghii. Teatralizarea in-store atrage, la fel si abundenta. Cati mai au oare timp sa arunce o privire si pe pretul vechi. Care pret vechi?

Daca ar fi sa ne luam dupa reducerea afisata, pretul coboara de la 3,99 lei la doar 2,00 lei in actiunea de fata, aflata in curs de derulare in hyperurile Auchan. Ei bine, aici este capcana. Lacul de unghii nu a costat niciodata 3,99 lei. Lumea insa nu stie asta. Clientul crede ca retailerul ii este prieten si are incredere in el. Neconditionat.

Din pacate, strategii precum cea de fata sunt tot mai des intalnite in retailul modern. La Auchan, absenta cataloagelor promotionale, plus preturile diferite de la un magazin la altul fac ca monitorizarea sa fie extrem de dificila, daca nu chiar imposibila. Ei bine, pe acest detaliu se bazeaza si retailerii atunci cand lanseaza cu nonsalanta afisaje eronate. Iar clientul, cumpara fericit de asa un chilipir, convins ca diferenta e in buzunarul sau...

 

Foto: Viorica Munteanu

 

Va recomandam sa cititi si:

Reclama mincinoasa, mascata intr-o HiperOferta Cora - 22/06/2017

 

 

 

 

 


Toate actualitatile