English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Arome alimentare sub brand Delhaize

07/02/2012 12:56

Aromele alimentare reprezinta o categorie mai rar abordata de catre retaileri pentru dezvoltarea unor branduri private. Nu putem vorbi aici de o fidelitate a cumparatorilor fata de un brand anume si nici de un lider de piata, cu o cota majoritara. Nivelul redus de inovatie din spatele produselor le-a facut accesibile inclusiv micilor producatori care le-au inclus in sortimentatia lor.

Retinerea retailerilor e explicabila prin prisma valorii mici a produsului in sine. Cei care au abordat categoria si au descoperit in aceasta o oportunitate, au facut-o prin lansarea unor linii complete, cu o sortimentatia variata.

Este si cazul liniei pe care Mega Image o propune consumatorilor sai, sub brandul propriu Delhaize. Produsele, create special pentru piata belgiana, tara de origine a retailerului, contin si mici inovatii pe partea de ambalaj.

Astfel, toate produsele sunt ambalate in blistere, fiind usor de manipulat si aranjat pe raft. Etichetele folosite pentru fiecare flacon, creeaza o identititate aparte produselor, printr-un design simplu si o gama redusa de culori. Informatiile aflate pe flacoane sunt minime si se limiteaza la brand si denumirea produsului. Ele se regasesc insa detaliat, in varianta bilingva, pe cartonul aflat in interiorul ambalajului, acolo unde este plasat si codul de bare al produsului.

 

 

 


Toate actualitatile