English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Andra nu merge la Prisma         

26/11/2019 12:21

Carrefour Prisma nu va avea parte de deja traditionalul concert. Va fi un eveniment simplu si sobru, fara show in parcare dar cu promotii (agresive) de pret, ca la orice deschidere de hypermarket Carrefour. Si nu este exclus ca la atata sobrietate sa nu avem parte nici de o Noapte alba din partea concurentei.

 

Inaugurarea noului hyper Carrefour Prisma* aduce in prim plan modelul hypermarketului plasat la zeci de kilometri in afara marilor aglomerari urbane. Extrem de des intalnit in tarile vest-europene, modelul s-a dovedit a fi unul falimentar pentru Romania. Sa ne amintim doar esecurile inregistrate de Real cu cel de-al treilea hyper al sau din Timisoara sau, tot de Carrefour, cu unitatea din Braila.

Faptul ca francezii revin astazi asupra acestui model nu inseamna neaparat ca oamenii nu cunosc piata si deschid doar ca sa mai aiba un punct de vanzare in panoplie. Din contra. Zona Corbeanca-Snagov este in atentia dezvoltatorilor imobiliari. Se construieste pe banda rulanta, la standarde inalte. Iar boom-ul imobiliar aduce cu sine un nou model de consumator, cu o putere de cumparare mult peste media pietei.

Intrarea Carrefour in zona consfinteste formarea unui nou centru de greutate pe harta retailului bucurestean. In zona sunt functionale deja unitati sub bannerele Mega Image, Lidl sau Hornbach, semn ca retailerii internationali au sesizat oportunitatea noului cluster.

 

Nota brandprivat.ro - Inaugurarea noului hypermarket Carrefour Prisma este programata pentru miercuri, 4 decembrie.

 

Mai multe detalii despre implicatiile deschiderii Carrefour Prisma puteti citi in articolul:

Se contureaza un nou centru de greutate pe harta retailului bucurestean  - 18/09/2019 articol rezervat abonatilor 

 

 


Toate actualitatile