English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Andechser, un brand care s-a adaptat din mers la temperatura pietei

02/08/2018 12:23

„In conditiile pastrarii la...”. Fiind vorba de un produs proaspat, pe deasupra si BIO, cerinta pastrarii la o anumita temperatura este obligatorie. Atata doar ca aici lucrurile sunt putin mai complicate. Conform informatiilor de pe ambalaj, kefirul Andechser are nevoie de +8°C. Cerinta, obligatorie pentru comerciantii care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei nu are nicio valoare in Hexagon. Acolo, la francezi, lucrurile sunt putin mai stricte, temperatura de depozitare fiind de maxim +6°C. Exigenta creste in peninsula, temperatura maxima de pastrare in magazinele italiene fiind de +4°C. Grecii par sa fie mai ingaduitori, oferind o plaja putin mai larga: intre +3-7°C. Aceeasi abordare ingaduitoare o intalnim la polonezi, pentru acestia fiind acceptata o temperatura intre +4/+8°C.

 

Cum recomandarile producatorului german sunt parte din circuitul de frig ce trebuie respectat cu sfintenie, existenta mai multor paliere de temperatura confirma interpretarea diferita a legislatiei europene in fiecare dintre tarile membre ale Uniunii Europene.

 

Nota brandprivat.ro – Andechser kefir BIO 500g este produs in Germania de Andechser Molkerei GmbH si importat in Romania de compania Gerola Prodinvest SRL din Lugoj.

Foto: Bogdan Theodor

 

 


Toate actualitatile