English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Alunetta, sau ce se intampla cand Boromir nu are ce face

30/09/2020 13:52

Satul sa tot coaca paine, Boromir a intrat pe segmentul cremelor tartinabile cu o reteta productie proprie. Tentativa de diversificare pare oarecum justificata in conditiile in care producatorul valcean folosea deja crema tartinabila in produsele sale de patiserie.

Privit atent, produsul nu impresioneaza. Borcanul este comun iar designul nu aduce acel element de atractie menit sa sustina decizia de cumparare. Din contra, mixul de culori si caracterele folosite fac ca produsul sa treaca aproape neobservat la raft. Cat despre reteta, sablonul este cel cunoscut, cu zahar ca prim ingredient urmat de ulei de palmier. De ce ulei de palmier tocmai acum cand lumea incearca sa gaseasca inlocuitori? Mai sunt apoi 15 procente alune de padure despre a caror origine nu stim mare lucru. Pot fi alune culese de pe dealurile valcene la fel de bine cum putem vorbi de o filiera turca, aidoma popularei Nutella. Si mai ceva: un termen de valabilitate scurt, cu maxim sase luni.


Toate actualitatile