English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Almette editie limitata si Olympus crema de branza

12/08/2020 13:52

Doua noi aparitii estivale in categoria cremelor de branza. O categorie care, privita prin ochiul cumparatorului, pare sa monopolizeze intreaga vitrina de branzeturi. Cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, sumele alocate de Hochland si Delaco pentru securizarea prezentei lor la raft lasa sa se intrevada profitabilitatea acestor produse aparent, fara o prea mare valoare adaugata. Pariul, castigat de producatori, va duce cel mai probabil la formarea unui comportament de consum. Marile magazine nu sunt insa pregatite sa aloce mai mult spatiu. Iar categoria sufera, multe produse cu certa valoare adaugata fiind inghesuite prin colturi.

 

Trecand peste aceasta poate prea lunga introducere, semnalam doua noutati. Prima, vine de la Hochland sub forma unei editii limitate Almette cu smantana. Avem un gramaj mai mare (250g) dar avem si o certificare interesanta, producatorul garantand ca in alimentatia vacutelor nu au aparut organisme modificate genetic (OMG). A doua noutate poarta semnatura Olympus, producatorul brasovean intrand acum pe segmentul cremelor de branza cu un prim articol.

In final, doua observatii: 1) editia limitata Almette este made in Deutschland, intr-o strategie menita sa transmita – chiar si partial – o infuzie de capital spre tara de origine. De cealalta parte, Olympus este produsa la Halchiu – Brasov, din lapte romanesc. 2) atentie la preturi. Editiile limitate si noutatile beneficiaza de un statut aparte, marii retailerii adaugand elementul de “noutate” in pretul de raft.

 

 


Toate actualitatile