English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Aldi Sud deschide primul sau magazin italian (galerie foto)

19/02/2018 08:42

Discounterul german Aldi Sud a intrat oficial pe piata italiana odata cu deschiderea primului sau magazin in localitatea Castellanza, din provincia Varese. Evenimentul a avut loc in dimineata zilei de joi, 15 februarie si a fost doar avanpremiera unui prim val de 10 magazine ce vor fi deschise simultan in prima zi a lunii martie in regiunile Emilia-Romagna, Friuli - Venetia Giulia, Lombardia, Trentino-Alto Adige si Veneto.

Germanii isi propun un ritm de expansiune alert, perfect justificat daca luam in calcul cele peste 5000 de magazine de tip discount operate de nume grele precum Eurospin (peste 1000 de magazine), M.D. (aproape 800) si Lidl (peste 600). Pana la finele anului 2018 vor fi deschise peste 45 de magazine Aldi, aprovizionarea urmand sa fie facuta printr-un depozit central cu aproape 60.000 m² suprafata utila, perfect functional in localitatea Vailese di Oppeano.

Pentru piata italiana, Aldi Sud a dezvoltat un concept special de magazin cu peste 1.300 m² suprafata comerciala. Accentul cade pe produsele proaspete si ultra proaspete, centrele de greutate fiind raioanele de fructe si legume, cu un spatiu extrem de generos, inspirat din pietele traditionale si panificatie, cu unitati de productie proprie.

Aldi - prin sucursalele sale din nord si sud - este al optulea retailer european, situandu-se inaintea Carrefour, cu o cifra de afaceri de 89,4 miliarde euro si peste 7.000 de puncte de vanzare la nivel mondial.

 

 

Cele 10 noi magazine Aldi vor fi deschise joi, 1 martie, in localitatile:

Bagnolo Mella, Cantu, Castellarla, Curno, Peschiera del Garda, Piacenza, Rovereto, San Dona di Piave, Spilimbergo si Trento.

Foto: Aldi Sud

 

 


Toate actualitatile