English Romana
SONDAJ

Ce program credeti ca vor avea magazinele moderne, in an centenar, de Ziua Nationala a Romaniei?

  • Program normal
  • Vor fi inchise
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Albalact stoarce iaurtul. O inovatie ce poate deschide o noua sub-categorie

01/08/2016 15:54

„Trasformam laptele in iaurt, apoi il stoarcem pentru a pastra tot ce are mai bun. Astfel obtinem un iaurt super cremos, hranitor si cu gust intens”. Iaurt stors? De ce nu! Rezultatul, este un iaurt alb, cremos si fin, cu doar 2% grasime ce nu contine lactoza. In plus, cantitatea de proteine este dubla fata de cea continuta de un iaurt clasic.

Inovatia Albalact pe segmentul iaurturilor albe deschide o sub-categorie noua, lansand in acelasi timp o provocare companiilor concurente. De aici insa si pana la exploatarea acestei noi oportunitati este cale lunga, procesul implicand automat si formarea unui comportament de consum.

 

Zuzu STORS, noua linie sub semnatura Albalact, contine trei articole:

  • Zuzu STORS Iart natural 2% grasime, 150g;
  • Zuzu STORS Iart natural bifidus 2% grasime, 150g;
  • Zuzu STORS Iart natural 2% grasime, cu stafide merisoare si goji, 148g;

Toate actualitatile