English Romana
SONDAJ

Exista coruptie in retailul modern?

  • Da
  • Nu
  • Nu stiu
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Agrisele, element de diferentiere in categoria iaurturilor cu fructe

10/08/2017 16:23

La prima vedere, un iaurt cu bucati de agrise pare un lucru banal. Agrise avem, iar de iaurt nu ducem lipsa. Si totusi, un astfel de articol nu exista in portofoliul producatorilor romani. Il gasim insa in magazinele din Ardeal, gratie unor importuri derulate de firme locale. Reteta apartine companiei maghiare Alfoldi Tej, aceeasi care in urma cu ani se afla in spatele primei bauturi pe baza de permeat lactat, comercializata in exclusivitate de Penny Market.

Evident, fiind vorba de un articol unic, diferentierea este asigurata. Mai mult, produsul ofera si un excelent raport calitate/pret, confirmat nu doar prin pozitionarea premium oferita de producator ci si printr-un inspirat design de ambalaj.

 

Nota brandprivat.ro – Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre categoriile iaurturilor cu fructe si strategiile de brand privat aplicate de lanturile internationale pot gasi pe site-ul nostru, in sectiunea rezervata studiilor de piata, o ampla analiza a categoriei. O lucrare ce poate deveni oricand un instrument de lucru extrem de util pentru toti cei care astazi intentioneaza sa dezvolte aici proiecte de brand privat dar si pentru cei care produc, importa sau distribuie astfel de articole (aici).

Lucrarea „Romania - Piata iaurturilor cu fructe sub brand privat" este o baza completa de date a ultimilor ani, cu numeroase fotografii, grafice si tabele, centralizate la momentul actual. Un instrument de lucru util si profesionist, recomandat pentru toti factorii de decizie din retail dar si pentru cei care astazi produc, distribuie sau importa astfel de produse.

Culegerea si analiza datelor s-a efectuat la nivel national de catre un colectiv al Sales Consulting, societate specializata in retail si in analiza pietei FMCG, fiind inceputa in iulie 2011, prin monitorizarea periodica a urmatoarelor lanturi de retail:

  • Hypermarket: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real;
  • Supermarket: Billa, Carrefour Market, Carrefour Express, Mega Image, Profi si reteaua regionala CBA;
  • Discounter: Lidl, Penny Market;
  • Cash&Carry: Metro; Selgros;

 

 


Toate actualitatile