English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Adrian Mutu si-a facut in Polonia propriul energy drink

15/09/2020 07:52

Dupa Cristina Neagu si Ianis Hagi, un alt (fost) sportiv roman isi vede imaginea pe o bautura racoritoare/energizanta. Daca in cazul primilor doi era vorba de contracte de publicitate incheiate cu Red Bull (Cristina Neagu) si Pepsi (Ianis Hagi), Briliantul fotbalului romanesc a ales sa-si puna imaginea pe propria linie de bauturi energizante. Intr-o nota de profund patriotism, alegerea fostului decar al nationalei de fotbal s-a oprit asupra unui producator polonez de energizante.

Am testat si noi noul energy drink by Adrian Mutu si nu am fost impresionati. Bautura este undeva la nivelul Tiger-ului de la Maspex si You cel de Nota11, ambele create tot in Polonia. O reteta ieftina ce nu aduce nimic nou in categorie. Intre doza Fenomeno by Adrian Mutu si reteta The Doctor, creata de cei de la Monster dupa gustul campionului MotoGp Valetino Rosi este o diferenta ca de la cer la pamant. Doza lui Adi Mutu arata trist, fara pic de personalitate. Nici macar un amarat de autograf nu au fost in stare designerii sa puna pe ambalaj.

Interesanta insa ni se pare originea poloneza. De ce sa mergi tocmai in Polonia pentru o doza de energizant care, la poarta fabricii nu costa mai mult de 50 - 60 de bani? La pretul acesta puteai gasi si in Romania producatori dispusi sa se implice. Ei bine, aici este surpriza. Doza de energizant Fenomeno by Adrian Mutu a fost produsa pentru o companie din Lodz al carui asociat este fostul fotbalist polonez Pawel Golanski, adversar al Briliantului in dubla Steaua – Fiorentina din Champions League. Si sa mai zica cineva ca mingea nu este rotunda...

 


Toate actualitatile