English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

ABBRACCI, o editie limitata Mulino Bianco in sprijinul asistentelor medicale si a familiilor acestora

04/01/2021 18:07

Mulino Bianco inaugureaza 2021 cu editia limitata Abbracci, compania italiana dorind astfel sa aduca un omagiu personalului medical si familiilor acestora. 

Editia limitata a biscuitilor Abbracci are inscriptionat pe ambalaj hashtagul #noicongliinfermieri si va fi la vanzare in magazinele din Peninsula pe intreaga durata a lunii ianuarie.

Actiunea este o recunoastere a companiei Barilla pentru personalul medical si pentru familiile acestora, care in acest an nu au putut fi atat de apropiati pe cat si-ar fi dorit, datorita angajamentului cu pacientii cu Covid-19.

Toate incasarile obtinute din vanzarea biscuitilor Abbracci vor fi donate in scopuri caritabile, destinatari fiind familiile medicilor care au murit din cauza pandemiei.

Pentru moment, initiativa nu beneficiaza de un plan de comunicare, singura promovare fiind prin intermediul retelelor de socializare. Un comunicat oficial din partea companiei Barilla este programat pentru 8 ianuarie.

 

In 2020, Barilla a lansat mai multe activitati de comunicare create ad hoc pentru a-i sprijini pe italieni in cele mai dificile luni. Printre acestea reclama realizata de Publicis cu vocea Sophiei Loren pe fondul aranjamentului muzical semnat Vangelis sau videoclipul „The Rooftop” creat de We are Social. Actiunea videoclipului, devenit viral pe retelele de socializare, prezinta intalnirea dintre Roger Federer si cele doua fete care s-au antrenat in timpul perioadei de izolare, jucand tenis pe acoperisurile caselor lor din Finale Ligure.

 

 

 


Toate actualitatile