English Romana
SONDAJ

Se va mai intoarce Daniel Cîrstea la carma Profi?

  • Da
  • Nu
  • Da, dar sub un alt actionariat
Ajax Loader

Voteaza daca vrei sa vezi rezultatele!

Catalogul Producatorilor

Catalogul Producatorilor reprezinta solutia ideala pentru oricine doreste sa dezvolte proiecte de brand privat. In paginile sale veti regasi o ampla baza de date despre companiile ce activeaza astazi pe piata romaneasca. Sunt incluse aici:

  • Companiile producatoare de brand privat din industria FMCG ce isi desfasoara activitatea in Romania
  • Companii ce deruleaza activitati de import si distributie de branduri private pentru lanturile de retail prezente pe piata romaneasca
  • Companii din domeniul productiei de ambalaje cu activitati pe piata romaneasca, ce au in portofoliul ambalaje pentru articole brand privat dintre cele mai diverse si care isi livreaza produsele nu doar in Romania ci si in tarile Europei.

Pentru fiecare companie in parte sunt trecute datele de contact alaturi de domeniul in care aceasta activeaza. Selectia companiilor se poate face atat alfabetic cat si in baza criteriilor proprii de selectie.

 

Atentie: sectiunea Catalogul Producatorilor poate fi accesata numai de catre abonatii brandprivat.ro ca serviciu suplimentar inclus in costul abonamentului anual.

Pentru detalii despre cum puteti deveni abonat brandprivat.ro va rugam sa accesati pagina speciala din sectiunea Abonamente.

 

In atentia producatorilor: Inscrierea in Catalogul Producatorilor este gratuita si se face pentru orice companie isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca si are tangenta cu brandurile private. Ne dorim ca prin aceasta sa punem la dispozitia retailerilor o baza de date cu toate informatiile necesare luarii unei decizii rapide.

Doriti sa incepeti productia de branduri private si vreti fiti in atentia lanturilor de retail? Nimic mai simplu. Va rugam sa ne trimiteti datele companiei Dvs. prin mail la adresa office@brandprivat.ro si in maxim 24 de ore veti avea propria pagina in Catalogul Producatorilor.